Sagra doo će na proljeće 2019 godine početi sa gradnjom stambenog- poslovnog objekta Korić Han u Gračanici.

Parcela je cca 1.635 m2 površine.Sa svoje jugozapadne strane omeđena je saobraćajnicom (Ul.Hajrudina Džebe Bajbage) odakle se vrši kolski i pješački pristup na parcelu, dok je sa ostalih strana omeđema susjednim parcelam.Parking prostor je planiran i uz istočnu granice parcele, kao i sa svjerozapadne strane.Lamele A I B bi činile jedan blok stambenih zgrada.Na skeveroistoku parcele je predviđeno dječije igralište.

Spratnost objekta lamele A je SUTEREN+ PRIZEMLJE + 3KATA + MANSARDA (Su+P+3+M)

SUTEREN objekta je planiran ispod cijelog objekta.Suteren čine ulazni prostor objekta, deset garaža, podstanica, podrum i 39 ostava za stanare.Neto površina suterena iznosi:538,4 m2.

PRIZEMLJE I KATOVI objekta su isključivo stambene namjene.Stambeni prostor se sastoji od po deset stambenih jedinica-stanova različitih veličina na prizemlju i 1 KATU, 9 st.jedinica na 2 KATU,dok se na 3 KATU nalazi 8 stanova.Neto površina prizemlja iznosi : cca 547,6m2 a neto površina katova iznosi: cca 550,0m2.

Svi stanovi pored standarnih potrebnih prostorija posjeduju lođe.Struktura stanova je različita i kreće se od dvosobnih do četverosobnih stanova, ali projektom je omogućeno pripajanje pojedinih prostorija i drugim stanovima.

NIVO MANSARDE objekta također je predviđen za stanovanje, gdje su smještena dva veća stana-tipa penthosue.Neto površina mansarde iznosi:cca 360.1 m2.

Objekat sadrži ukupno 39 stanova.

Projekat stambenog objekta po spratnosti u prilogu

Prodato: Garaže G1 G2 G3 i G9 i STANOVI 205 305 i 307.